Video-opname van een uitvaart

Wanneer een dierbare overlijdt, begint een vaak hectische en emotionele periode. Men wil het afscheid zo persoonlijk mogelijk maken, als laatste eerbetoon, rekening houdend met de wensen van de overledene en nabestaanden.

Na de uitvaart komt het moment van rust, waarin teruggekeken wordt op de afgelopen tijd. Dan blijkt vaak dat door alle emoties het laatste afscheid in een soort roes ervaren is, terwijl dit moment juist zoveel troost kan bieden.

Een video-opname van het afscheid van uw dierbare geeft u de mogelijkheid op ieder gewenst moment de uitvaart nog eens rustig terug te kijken, maar vooral ook de bijzondere momenten daarvóór en daarna.

Geheel naar uw wens kunnen momenten zoals de gelegenheid tot condoleren, het bijeenkomen voor de herdenkingsdienst, het verzorgen, het afscheid nemen in het gezin en de daadwerkelijke begrafenis of crematie in beeld worden gebracht.  

Daarnaast kunt u denken aan bijzondere momenten zoals een erehaag, het oplaten van ballonnen of een ander,  zeer persoonlijk moment rondom het afscheid.

Al deze momenten worden zorgvuldig en respectvol vastgelegd en samengevoegd tot één document. In principe duurt een bewerking ongeveer 40 tot 65 minuten. De exacte duur is afhankelijk van de duur van de uitvaartdienst en welke momenten u daarbij wil laten vastleggen. Uiteraard zijn alle opties bespreekbaar en komen we graag tegemoet aan uw persoonlijke wensen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bart Tabbers - Wilhelmina Duckerstraat 93 - 5912 HP - VENLO - +31 6 41 59 05 83 - info@eternita.nl