Herinneringen achterlaten

Voor elke speciale gelegenheid die we in ons leven meemaken geldt dat we ons graag herinneren hoe het op dat moment was. We willen een dergelijk moment graag herbeleven.

Maar wat als het leven anders loopt dan je hoopt? Je krijgt als ouder te horen dat je nog maar kort te leven hebt of dat je kind ongeneeslijk ziek is. Juist dan worden herinneringen voor de toekomst enorm belangrijk.

Het kan erg moeilijk zijn om te beseffen dat je er in de toekomst op bijzondere en speciale momenten van je kinderen niet bij zal zijn. Met een persoonlijke videoboodschap kun je je kinderen toch een bericht nalaten voor deze momenten. Denk aan een bericht op hun huwelijk, afstuderen of hun achttiende verjaardag.

Ook het besef dat je kind zich later misschien nog weinig herinnerd van wie zijn of haar moeder of vader was, is zwaar. Met een herinneringsvideo maken we een document voor altijd. Geheel naar eigen wens kunnen we reeds bestaande, zelf opgenomen videobeelden en foto's samenvoegen met beelden die we opnemen. Ook (delen van) een interview waarin je verteld over wie je bent, wat je hebt meegemaakt en wat je iedereen wenst voor de toekomst kan worden verwerkt in het document.

Op dezelfde manier maken we ook videodocumenten voor ouders die weten dat hun kind binnenkort zal komen te overlijden. We spreken samen vooraf door wat jullie wensen zijn en wat de mogelijkheden zijn. We zorgen voor opnames en een bewerkte film. Waar gewenst kunnen we ook een video maken voor tijdens de uitvaartdienst.

Alles is bespreekbaar en we staan graag voor je klaar. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bart Tabbers - Wilhelmina Duckerstraat 93 - 5912 HP - VENLO - +31 6 41 59 05 83 - info@eternita.nl